Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 

Radiant C huidverzorging


Radiant C®- Bescherm uw huid
Door stress, straling, vermoeidheid, zon en vervuiling ziet uw huid er regelmatig droog & mat uit. Radiant C® producten bevatten een hoog gehalte aan anti-oxydanten, vitaminen en botanische kruiden om uw huidstructuur te verbeteren & te beschermen. Met een verfrissende sinaasappelgeur.
 

Radiant C - Scrub Cleanser
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Dit is een zachte cleanser voor het gezicht. Het is zo mild dat hij voor alle huidtypen geschikt is en dagelijks kan worden gebruikt. Helpt om een mooie, gezond uitziende huid te creëren. De gel-crème van deze gezichtsreiniger heeft de geur van citrusvruchten en bevat fijne pareltjes jojoba en bijenwas en een stabiele vorm van vitamine C voor een grondige reiniging.
Sinaasappelschilextract en citroenschilolie helpen de aanmaak van talg reguleren en de citroenschilolie ondersteunt het verwijderen van dode huidcellen voor een frissere teint. Ylang-ylang helpt bij een zachtere en gladdere huid.

Radiant C - Face Quencher
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Verstuif wat Radiant C Face Quencher op uw gezicht om de droge huid direct aangenaam te koelen en op te frissen. Een verfrissende, geurige nevel die werkt als een natuurlijke 'air conditioner'.
Bereid op waterbasis, dus onschadelijk voor uw kapsel of kleding. Uw make-up blijft er zelfs langer mooi van.

Radiant C - Lotion SPF 15
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Deze niet vette dagelijkse body lotion is verrijkt met antioxidanten en een zonbeschermingsfactor van 15. Dit betekent een dubbele bescherming van uw huid! Bevat een stabiele vorm van vitamine C en E om de huid te helpen beschermen tegen vrije radicalen. De lichte substantie wordt snel opgenomen, de huid voelt niet vet aan. Bevat zonbeschermingsfactor 15. Ylang-ylang draagt bij aan een zachtere en gladdere huid. Met de frisse geur van citrusvruchten.

Radiant C - Daily Skin Booster
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Radiant C Daily Skin Booster is een gelcrème die helpt om de huidstructuur te verbeteren en een vale, vermoeid uitziende huid nieuw leven in te blazen. Gebruik het elke dag ónder uw make-up, waardoor u de mogelijke schadelijke invloeden van buitenaf tot minimale proporties helpt te verminderen. Radiant C™ Daily Skin Booster brengt de antioxidant kracht van vitamine C direct op de huid voor een stralender uiterlijk.
 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
 
 

2007 - 2011 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer