Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 

Aankomen

Hoewel overgewicht vaak een groter gezondheidsrisico met zich meebrengt en sneller als een probleem wordt gezien, is ondergewicht ook zeker een ongewenste situatie. Dit kan allerlei oorzaken hebben. Symptomen als vermoeidheid, temperatuursschommelingen, lage weerstand en geregeld pijn in gewrichten en pezen zijn hierbij niet onbekend.Aankomen is vaak een stuk moeilijker dan afslanken. Met gebruik van onze producten en de persoonlijke begeleiding is het mogelijk aan te komen zonder dat u tegen uw zin meer moet eten. Meestal heeft men al van alles geprobeerd voor wat extra kiloĺs. Mensen met ondergewicht eten over het algemeen extra dingen zoals wat lekkernijen extra, extra jus en vooral veel suiker. Iedereen weet dat producten met een hoog suikergehalte en veel kleur- en smaakstoffen natuurlijk niet de ideale oplossing zijn. Veel mensen kunnen niet tegen deze toegevoegde stoffen en reageren allergisch. Ook leiden juist suikers en ôslechteö vetten vaak tot andere gezondheidsproblemen. Door tekorten aan bepaalde stoffen is uw lichaam uit balans en vraagt het juist om extra voeding.

Veel producten die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. De intelligente voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" gebruiken waaronder aankomen. Het is immers complete voeding waar zelfs meer voedingswaarde in zit dan een reguliere maaltijd. Daarbij zorgt het unieke samenspel van de toegevoegde kruiden ervoor dat u tevens reinigt en dat de voeding komt daar waar het nodig is en waar de gebreken het grootst zijn.

Welke Herbalife producten heeft u nodig om aan te komen?

Met de voedingssupplementen van Herbalife neemt u naast een broodmaaltijd en de warme maaltijd een Shake (Formule 1), welke verkrijgbaar is in 6 heerlijke smaken, en u zorgt ervoor dat u niet minder van uw dagelijkse maaltijden eet. De shake is echter eenvoudig en snel op te nemen door het lichaam (▒ 20 minuten), zodat u geen extreem overvol gevoel ervaart. Eventueel kunt u die aanvullen met extra prote´nepoeder.

Naast deze shake dient u ter aanvulling de vezel- & kruidentabletten te nemen en naast de broodmaaltijden kunt u NRG-tabletten als extra aanvulling nemen.

De brood en avondmaaltijd blijft u gewoon gebruiken.

Ter extra (lekkere) ondersteuning kunt u de prote´ne repen nemen in de smaken, Vanille- Amandel, Chocolade-Pinda of Citroen.

 
Zie hier een overzicht van aankomenpakketten >>
 

Herbalife Formule 1 voedingsshake
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een speciale en unieke formule, bereid met behulp van zeer geavanceerde technologie, bestaande uit een mix van snel opneembare soja-eiwitten van superieurenkwaliteit; voorts koolhydraten, vitaminen, mineralen, voedingsvezels en kruiden. De antioxidant bevattende voedingstoffen vitaminen C, en E, en selenium, kunnen helpen als bescherming tegen celbeschadiging. Een smakelijke Herbalife Formule 1 shake is eenvoudig te bereiden. Meng 250ml halfvolle melk met twee eetlepels F1 poeder en mix of shake het door elkaar om een uitgebalanceerde maaltijd in een glas te maken. Bevat 17,5 g prote´ne Verkrijgbaar is zes smaken; chocolade, vanille, aardbeien, cookies and cream, cappuccino en tropische vruchten.

Herbalife Formule 1 voedingsshake zakjes
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een handig zakje met een smakelijke Herbalife Formule 1 Vanille shake om mee te nemen. Een uitgebalanceerde, veelzijdige en eenvoudig te bereiden maaltijd in een glas. De Herbalife Formule 1 is samengesteld door de voedingsexperts van Herbalife en zit boordevol vitaminen en mineralen, sojaprote´ne, goede koolhydraten en vezels.

Herbalife Formule 1 maaltijdrepen
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Het is niet altijd gemakkelijk om een evenwichtige en voedzame maaltijd in een handige verpakking te vinden. Daarom heeft Herbalife deze maaltijdvervangende reep ontwikkeld. De Herbalife Formule 1 maaltijdvervangende reep bevat alle essentiŰle voedingsstoffen en kan gebruikt worden als een evenwichtige maaltijd of voor gewichtsbeheersing. Hij is lekker, geeft u een energiek gevoel en bestrijdt het hongergevoel voor een lange tijd. Verkrijgbaar in de smaken chocolade en rood fruit yoghurt.

Herbalife prote´ne repen
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een heel gezond alternatief op de bekende snacks die teveel vet en suiker bevatten. Een perfect tussendoortje om de perioden tussen uw maaltijden te overbruggen. Sojaprote´ne is een, hoogwaardige en plantaardige prote´ne. Onderzoek toont aan dat de consumptie van minimaal 25g sojaprote´ne per dag als onderdeel van een voedingspatroon met weinig verzadigde vetten, het juiste cholesterolniveau kan helpen behouden. Stil de trek in snacks met een heerlijk tussendoortje. Voor een zoete traktatie neemt u een Prote´nereep. Verpakt per 14 stuks. Verkrijgbaar in de smaken chocolade-pinda, citroen en vanille-amandel.

Herbalife Vezel- en kruidentabletten
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Vezel- en kruidentabletten bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiŰnte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen. Een 'schonere' spijsvertering kan ook effectiever werken en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere opname van essentiŰle voedingsstoffen uit onze voeding.

Herbalife NRG tabletten

Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Geniet van de verkwikkende kwaliteiten van pure guarana in onze Herbalife NRG tabletten.
Voel de werking van 100 % pure en organisch geteelde guarana. Het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en u voelt het verschil al snel. De werkzame bestanddelen worden langzaam en gelijkmatig vrijgegeven waardoor u wel zes uur lang energiek blijft. Welk ander kruidenproduct beschikt over zulke positieve, niet giftige veilige en effectieve eigenschappen?  Doordat ons product geen toegevoegde cafe´ne bevat, is het veel milder voor uw lichaam.

 

Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
ĹAlle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variŰren.ĺ
 
 

2007 - 2012 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer