Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 

Fitter voelen

Fitter voelen - Een leven lang fit!

Voelt u zich regelmatig futloos en zonder vitaliteit? Neemt u dan een suikerrijke snack? De meeste snacks of drankjes die claimen energie te geven, zitten meestal vol met suiker.
Iedereen weet dat producten met een hoog suikergehalte en veel kleur- en smaakstoffen natuurlijk niet de ideale oplossing zijn.

Veel mensen zijn allergisch voor deze stoffen. De suikers (ook de natuurlijke suikers) zorgen ervoor dat u op langere termijn juist veel vermoeider wordt. Suiker laat de bloedsuikerspiegel zeer snel stijgen waarna het lichaam probeert dit zo snel mogelijk te laten dalen. Doe je dit te vaak dan kun je zogenaamde hypo’s creëren (te lage suikerspiegel). Als dit langere tijd voortduurt zou dit ook kunnen leiden tot diabetes.Gezondheidsklachten

Door tekorten aan bepaalde stoffen, vraagt ons lichaam juist om extra voeding.
Veel producten die in de winkel of via de huisarts verkrijgbaar zijn, zijn gericht op afslanken. De intelligente voeding van Herbalife kan men voor vele doeleinden "effectief" inzetten, ook voor een betere energieverdeling en een fittere en gezondere levensstijl. Het is immers complete voeding waar zelfs meer voedingswaarde in zit dan een reguliere maaltijd. Daarbij zorgt het unieke samenspel van de toegevoegde kruiden ervoor dat uw lichaam zich reinigt, de voeding daar komt waar het nodig is en waar het gebrek het grootst is.

Door de producten van Herbalife raakt uw lichaam, op een wetenschappelijk verantwoorde manier, in topconditie en balans, waardoor u lichaam zelf eventuele voedingsgerelateerde klachten te lijf kan gaan. Het is namelijk hele complete voeding, geen medicijn!

 
Fit & Balans

Voor mensen die een programma (afslank/aankom) heeft gevolgd en voor de rest van zijn leven qua gewicht en energie in balans wil blijven.
Voldoende voor 1 maand product gebruik

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
 
Fit & Balans Extra

Voor mensen die de hele dag meer energie willen, veel onderweg zijn, hun gewicht in balans willen houden en preventief met hun gezondheid bezig zijn.
Voldoende voor 1 maand product gebruik

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Instant kruidendrank
1x NRG
 
Fit & Balans Speciaal

Het toppakket voor mensen die een de hele dag meer energie willen, veel onderweg zijn, hun gewicht in balans willen houden, preventief met hun gezondheid bezig zijn en/of een stressvol bestaan kennen.
Voldoende voor 1 maand product gebruik

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Instant kruidendrank
1x NRG
1x Herbalifeline
 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
 
 

2007 - 2012 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer