Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 

Gewichtsbeheersing

Een ongezonde leefstijl draagt in belangrijke mate bij aan de ziektelast in Nederland. Overgewicht is een toenemend volksgezondheidprobleem, zowel bij jeugdigen als bij volwassenen. Oorzaken van overgewicht zijn te weinig lichaamsbeweging en te veel en ongezond eten. Het voedingspatroon in Nederland bevat gemiddeld te veel vet en te weinig groenten en fruit.

Al bijna 50% van de Nederlanders heeft overgewicht (meer dan 8 miljoen) en bijna 2% van de Nederlanders heeft ondergewicht (320.000). Naast overgewicht wordt ondergewicht ook een steeds groter probleem, zeker bij de jeugd. Dit blijkt uit cijfers van het RIVM en het CBS.

De vraag is dus hoe is het zover gekomen. Het antwoord daarop lijkt simpel maar bestaat uit een aantal verschillende factoren. De belangrijkste factoren zijn de verandering van onze eetgewoontes en de voedingswaarde van de voeding die we consumeren. Onze lichamelijke en geestelijke gezondheid raakt door onvolledige voeding uit balans.


Of u nu wilt afslanken of aankomen, voeding is de basis om dit te realiseren.

Ongeacht uw doel kunnen wij u hierbij uitstekend helpen. Uw persoonlijke voedingscoach geeft u uitleg over het functioneren van het menselijk lichaam en helpt u uw doel te bereiken en te behouden..

Er worden maaltijdvervangers en voedingssupplementen van Herbalife geadviseerd. Door middel van deze producten is het door u gestelde doel op wetenschappelijk verantwoorde wijze te bereiken.

Maaltijdvervangers. Het voedingscentrum zegt; "Uit onderzoek is gebleken dat mensen met behulp van maaltijdvervangers meer afvallen en beter op gewicht blijven dan met een ‘gewone’, energiebeperkte voeding."

 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
 
 

2007 - 2012 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer