Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 

Herbalife productenlijst

Met de producten van Herbalife kunt u een programma op maat samenstellen met gewichtbeheersingsproducten, voedingsproducten en producten voor uiterlijke verzorging. U zult zich een ander mens voelen!
 

Herbalife Formule 1 Maaltijdvervangende shake voor gewichtsbeheersing.
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wereldwijd miljoenen klanten en dit aantal groeit nog steeds!
Het lichaam heeft uitgebalanceerde voeding nodig om optimaal te kunnen functioneren.  kan helpen om op een veilige en prettige manier uw streefgewicht te bereiken en te behouden. Formule 1 bevat makkelijk opneembare, hoge kwaliteit sojaproteÔne, koolhydraten, vitaminen, mineralen en voedingsvezels. U kunt er zeker van zijn dat iedere portie heerlijke voedzame en uitgebalanceerde voedingsstoffen bevat! De ultieme voeding om uw persoonlijke prestaties te verhogen.

Op basis van sojaproteÔne. Deze heeft een langzame en langdurige opname waardoor hongergevoel wordt tegengegaan. Iedere portie (bereid met halfvolle melk) bevat ongeveer 17 gram proteÔne. Dit helpt om de behoefte van het lichaam aan proteÔne op peil te houden waardoor de afbraak van spierweefsel tijdens de gewichtsbeheersing wordt beperkt. Slechts 217 kcal per portie (inclusief 250 ml halfvolle melk). Bevat de juiste vetten in de juiste verhoudingen.

Herbalife Formule 1, ontwikkeld met geavanceerde voedingsmiddelentechnologie, biedt wetenschappelijk uitgebalanceerde kwaliteitsvoeding die gemakkelijk door het lichaam wordt opgenomen.
Een combinatie van snelle en langzame koolhydraten helpt om de bloedsuikerspiegel stabiel te houden.
Hoge kwaliteit Voedingsvezels. Rijk aan vitaminen en mineralen, zoals de antioxidant vitamine A, C en E, die de vrije radicalen helpen bestrijden en op die manier uw lichaam helpen te beschermen. Is door dit alles ook een uitstekende sportvoeding.
Aanbod van 6 heerlijke smaken zodat u kunt variŽren: Vanille, Aardbeien, Tropische Vruchten, Chocolade, Cappuccino en Cookies and Cream.

Formula 1 maaltijdreep
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wanneer u onderweg bent hoeft u zich nooit meer zorgen te maken dat u een evenwichtige en smakelijke maaltijd mist. De handige Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep is uitgebalanceerd en smaakvol. De Formula 1 Evenwichtige Maaltijdreep levert u onderweg de essentiŽle voedingsstoffen die u nodig heeft in de vorm van een evenwichtige maaltijd.
Maaltijdrepen nu verkrijgbaar in de smaken Chocolade en Rood fruit yoghurt!

Thermojetics kruidendrank
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Begint u uw dag graag met een vliegende start ? Waarom verruilt u uw gebruikelijke kop koffie dan niet voor een alternatief met weinig calorieŽn en slechts een derde van de hoeveelheid cafeÔne ! Deze opwekkende drank is een traktatie op elk moment van de dag. Door een kopje Instant Kruidenthee te nemen in plaats van frisdrank of koffie krijgt u ook veel minder schadelijke voedingsstoffen binnen zoals geraffineerde suiker. Bovendien drinkt u zo voldoende water op een dag.
Verkrijgbaar in vier heerlijke smaken: Naturel, Citroen, Perzik en Framboos. Een kopje bevat slechts 5 (naturel) of 6 (fruitsmaken)calorieŽn.

Herbalifeline
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een eersteklas voedingssupplement op basis van visolie. Vroeger slikten we gewoon een capsule levertraan om gezond te blijven. Maar tegenwoordig is dat, met ons druk en stressvol bestaan, echt niet meer voldoende.
Vis bevat belangrijke voedingsstoffen, dat valt niet te onderkennen. Maar toch toont wetenschappelijk onderzoek aan dat er op het Europese menu veel te weinig vis voorkomt.
Herbalifeline stelt u in staat om toch te profiteren van de rijkdom die de zee biedt: het houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Dit voedingssupplement houdt uw spieren soepel en is goed voor hart en bloedvaten. Het zorgt tevens voor een stralend uiterlijk en een gezonde huid.

Herbalife Cell-U-Loss
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Sinaasappelhuid ontstaat als vetweefsel op bepaalde plaatsen vocht en afvalstoffen vasthoudt. Herbalife Cell-U-Loss is ontwikkeld om het uiterlijk van sinaasappelhuid te verbeteren. Het helpt het lichaam zijn natuurlijke vochtbalans te herstellen en helpt tevens bij de afvoer van de afvalstoffen. Help de natuurlijke balans weer in stand te houden door drie keer per dag Herbalife Cell-U-Loss tabletten te gebruiken.
Dit unieke product bevordert niet alleen een natuurlijke waterhuishouding, maar houdt ook uw voedingsstoffen op peil door essentiŽle vitaminen en mineralen aan te vullen die īweggespoeldī zijn.

Vezel- en Kruidentabletten
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Als u producten gebruikt omdat u wilt afvallen is de kans groot dat u te weinig vezels eet.
De Vezel- en Kruidentabletten van Herbalife bevatten een mengsel van krachtige havervezels en geselecteerde kruiden. Die stimuleren samen een efficiŽnte verwijdering van afvalstoffen uit de voedingsmiddelen die we tot ons nemen.
Een ďschonereĒ spijsvertering kan ook effectiever werken en zo tegelijkertijd bijdragen aan een betere opname van essentiŽle voedingsstoffen uit onze voeding.  Doordat de spijsvertering effectiever begint te functioneren, blijven er minder afvalstoffen in het lichaam achter.

Formule 2 - Multivitaminencomplex
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Onze multivitamecomplex levert u een breed scala aan natuurlijk vitaminen en mineralen, plus geselecteerde kruiden die de voedingswaarde van Formule 1 verder aanvullen. Deze tabletten dient u 3 maal daags in te nemen. Door deze twee laatste eigenschappen heeft u de hoogst mogelijke & gelijkmatige opname van voedingsstoffen. U weet nooit precies hoeveel voedingswaarde een 'kant-en-klaar' maaltijd heeft vergeleken met een zelfbereide maaltijd. Daarom zijn supplementen zo belangrijk

Herbalife ProteÔnepoeder
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Goed nieuws voor mensen die willen afvallen: Voeg Herbalife ProteÔnepoeder toe aan Herbalife Formule 1 zodat u uw proteÔneconsumptie vergroot zonder extra vet of koolhydraten. ProteÔne kan de honger stillen. Eťn tot drie volle eetlepels per dag (naar behoefte) kan tot 15 gram hoge kwaliteit proteÔne toevoegen. Dit vergroot het gevoel van verzadigdheid en zorgt dat uw lichaam genoeg proteÔne krijgt. Voor bodybuilders is Herbalife ProteÔnepoeder een uitstekende keuze om de hoeveelheid proteÔne in hun voeding te verhogen.

ProteÔnereep
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Grijp nu eens niet naar een gewone chocoladereep, maar trakteer uzelf op een proteÔnereep van Herbalife. Elke heerlijk stevige reep zit boordevol voedingsstoffen en is bedekt met een smakelijk laagje chocolade. Deze reep komt tegemoet aan uw behoefte aan iets zoets en levert u waardevolle eiwitten tussen de maaltijden door. Ideaal bij een sportieve levensstijl en gewichtsbeheersing.  Wanneer u echt iets moet eten, kan ĎNee' tegen uzelf zeggen ook een heel nadelig effect op uw lichaam hebben. Door niet toe te geven aan uw hongergevoel, kan uw bloedsuikerspiegel ineens scherp dalen. Daar worden mensen licht in het hoofd van, ze raken snel geÔrriteerd of zijn plotseling doodmoe. Door verstandig en regelmatig te eten, voorkomt u dat uw suikerspiegel op en neer vliegt.

AloŽsiroop
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Wist u dat alle grote organen iedere dag voor 10 uur 's ochtends hun afvalstoffen naar de darmen laten vloeien. Daarom kunt u het beste na het opstaan een goed glas aloŽsiroop drinken. Hierdoor worden uw darmvlokken gevoed en bent u klaar voor de afvalverwerking. Indien u werkelijk uw systeem wilt schoonspoelen, dan drinkt u een glas aloŽsiroop voor het avondeten en voor het slapen gaan. AloŽsiroop bevat belangrijke enzymen, aminozuren en mineralen. Deze verfrissende drank, met de voordelen van de aloŽ vera plant, kan uw spijsverteringsstelsel helpen verzachten en kan de natuurlijke reinigende functie van uw lichaam ondersteunen. Bovendien is het drinken van AloŽsiroop een uitstekende manier om te zorgen dat uw meer water drinkt!

AloeMAX
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Aloe MAX is een smaakvolle aloe vera drank. Aloe MAX bevat 98% AloŽ Vera gel. Het helpt de spijsvertering te bevorderen, en daarmee levert het een essentiŽle bijdrage aan uw algemeen welzijn – van binnenuit je geweldig voelen! Door de hoge concentratie AloŽ Vera-gel heeft AloŽ Max een certificaat van de "International AloŽ Science Council". Fles 240 ml. Aloe Max slechts 1,2 kcal per glas. Geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen.

Aloesiroop Mango
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbal AloŽ Drank is nu verkrijgbaar in de smaak mango, grote verpakking 473 ml is goed voor 31 porties en wordt gemaakt van het aloŽ verablad dat kalmerende eigenschappen heeft. Het is een verfrissende drank met aloŽ verasap en zonder toegevoegde suiker dat een verfrissend tropisch smaakje aan het water geeft. Herbal AloŽ Drank met mangosmaak wordt gemaakt volgens de strategie van Herbalife ĎSeed to Feedí, ethische verwerking, gegarandeerde kwaliteit en traceerbaarheid. Als u uw gewicht wilt beheersen of als u een druk en actief leven leidt, kan het soms moeilijk zijn om ervoor te zorgen dat uw lichaam dagelijks de benodigde 2 tot 2,5 liter water krijgt. Herbal AloŽ Drank in de smaak mango is ideaal om op een evenwichtige manier een verfrissende en lekkere drank te maken, die uw waterconsumptie kan verhogen.

Cell Nutrition
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Slechte voeding, slechte spijsvertering of veel stress kunnen bijdragen aan vermoeidheid en verlaagde weerstand.
Cell Nutrition helpt uw lichaam om optimaal te functioneren door de opname van essentiŽle voedingsstoffen te ondersteunen. Dit supplement ondersteunt tevens de energieproductie. Indien dagelijks ingenomen kan het eraan bijdragen dat uw lichaam de voedingswaarden krijgt die het verdient. Zeker bij sporters kan dit supplement uw prestaties en herstel bevorderen.
Cell Nutrition werkt als booster bij alle Herbalife voedingsproducten en helpt de werking van de specifieke voedingsstoffen in elk afzonderlijk product en uw dagelijkse voeding te versterken.
Om optimaal te functioneren heeft ons lichaam essentiŽle voedingsstoffen nodig. Die vinden we bijvoorbeeld in verse groenten en fruit, maar natuurlijk ook in onze Herbalife Formule 1 Voedingsshake. Cell Nutrition bevat een unieke mix van kruiden en plantaardige stoffen, mineralen en diverse vitaminen B die de lichaamscellen helpen deze belangrijke voedingsstoffen ook daadwerkelijk op te nemen.

Fiberbond
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Fiberbond wordt ook wel "smokkeltablet" genoemd, omdat de vetopname van bijvoorbeeld een gebakje of een overvloedige maaltijd wordt beperkt. 25% van de dierlijke vetten worden gebonden aan de vezels en op een natuurlijke manier afgevoerd. Ook een leuk voordeel hierbij is dat gifstoffen die je dagelijks oppikt of vrijmaakt hierin ďgevangenĒ sneller worden afgevoerd.
Neem 1 ŗ 2 tabletten in met een groot glas water ongeveer 30 minuten vůůr de maaltijd om uw spijsvertering te verbeteren.
Heeft u een uitgebreid feestdiner of gourmet of een echt vettige maaltijd? Dan neemt u vůůr de maaltijd 2 tabletten en 3 tot 4 uur later nog 2 extra tabletten met een groot glas water.

Gourmet Tomatensoep
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Soep is het ideale hartige tussendoortje voor elk gewichtbeheersings - of evenwichtig voedingsprogramma. Het is een rijk voedingsmiddel dat weinig energie levert. Het zorgt voor een gevoel van verzadiging zonder dat het de extra calorieŽn geeft die vaker in grote maaltijden of minder gezonde, evenwichtige snacks zitten. Slechts 104 kcal per portie, met basilicum en oregano. Snel en gemakkelijk te maken, geschikt voor vegetariŽrs.

QuickSpark
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
QuickSpark levert natuurlijke energie op cellulair niveau. Ons lichaam bevat van nature CoEnzym 1. Wanneer we ouder worden, wordt de hoeveelheid CoEnzym 1 minder en als resultaat daarvan daalt ons energieniveau. Omdat CoEnzym 1 gebruikt wordt om ATP energie te verkrijgen, geldt dat hoe meer CoEnzym 1 de cellen krijgen, des te meer ATP energie er door iedere cel kan worden geproduceerd om optimaal te kunnen functioneren. Neem een zuigtablet per dag naar behoefte. Plaats de tablet onder de tong totdat het volledig opgelost is. Voor maximale effectiviteit: niet kauwen op de zuigtablet.

Herbalife NRG tabletten
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Geniet van de verkwikkende kwaliteiten van pure guarana in onze Herbalife NRG tabletten.
Voel de werking van 100 % pure en organisch geteelde guarana. Het wordt gemakkelijk opgenomen door het lichaam en u voelt het verschil al snel. De werkzame bestanddelen worden langzaam en gelijkmatig vrijgegeven waardoor u wel zes uur lang energiek blijft. Welk ander kruidenproduct beschikt over zulke positieve, niet giftige veilige en effectieve eigenschappen?  Doordat ons product geen toegevoegde cafeÔne bevat, is het veel milder voor uw lichaam.

Thermo Completeģ
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Een revolutionair kruidensupplement ontwikkeld ter ondersteuning van het afslankproces.
De ingrediŽnten werken synergetisch; het helpt om u energieker te voelen en beter in staat te zijn om om te gaan met de uitdagingen die samenhangen met het volgen van een gewichtbeheersingsprogramma.
Groene thee bevat zeer veel polyfenolen, antioxidanten die de aanvallen op ons lichaam van vrije radicalen neutraliseren. Groene thee helpt ons dan ook om ons lichaam sterk te houden, wat heel belangrijk is, vooral tijdens gewichtsbeheersings-programma's.
Bevat cafeÔne, Yerba matť, groene thee en kaneel: de belangrijkste ingrediŽnten om u te helpen het tempo waarin het voedsel van uw maag naar het darmkanaal gaat, te vertragen.
Helpt bovendien om de bloedsuikerspiegel te beheersen, waardoor de behoefte aan snaaien wordt beteugeld.
Yerba matť en cacao: een combinatie van ingrediŽnten die samen een positief effect hebben op zowel de energie als het humeur. Kan uw energie en humeur voor vele uren oppeppen!

Herbalife Thermojetics Geel
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Thermojetics Geel is een voedingssupplement met GTF chroom en calcium. Chroom is een essentieel sporenmineraal dat de natuurlijke suikerbalans in het lichaam bevordert. Bij een tekort moet het lichaam extra hard werken om de suikerspiegel van het bloed stabiel te houden. Daardoor kunt u ineens onbedwingbare trek krijgen in zoetigheid. Chroom is een van de mineralen waar het lichaam vaak een tekort aan heeft. Herbalife Gele Tabletten worden snel opgenomen en gaan direct aan de slag om uw lichaam te helpen een goed suikerbalans te bereiken. Zo schiet de suikerspiegel niet op en neer en heeft u vooral s'-avonds niet zo snel de neiging om wat te snoepen.

Schizandra Plus
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife Schizandra Plus is een anti-oxidantenformule met essentiŽle nutriŽnten die een synergetisch effect hebben. Het basisingrediŽnt, de schizandra-bes, is een sterke plant die rijk is aan voedingstoffen en al eeuwenlang populair bij Chinese en Aziatische plantenkenners. Dit product is zo bewerkt dat de schadelijke vrije radicalen geneutraliseerd kunnen worden. De zorgvuldig gedoseerde ingrediŽnten helpen het lichaam een interne bescherming op te bouwen tegen de gevolgen van een actieve lifestyle. Als u elke dag Herbalife Schizandra Plus neemt, hebben de anti-oxidanten een weldadig effect op het lichaam in de strijd tegen de interne en externe "vijand". Daarnaast helpt de Schizandra-plant het lichaam om een beter gebruik te maken van de aanwezige zuurstof. Dit kan ondersteunend werken voor sporters en mensen met problemen met de ademhalingskanalen.

Herbalife RoseOx
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife RoseOx is het eerste product van een generatie van antioxidant voedingssupplementen die speciaal zijn ontwikkeld om samen te werken met de traditionele antioxidanten vitamine C en E en carotenoÔden.
Zo komt er een krachtige synergie tot stand die bijdraagt aan de ondersteuning van het immuunsysteem van het lichaam. De kruidensamenstelling van Herbalife RoseOx helpt de belangrijke voedingsstoffen aan te vullen die dagelijks verloren gaan door een slecht voedingspatroon, luchtvervuiling en stress.

Liftoff
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Liftoff bevat ongeveer 72 milligram cafeÔne per drankje. Dit is ongeveer evenveel als 250 ml koffie of twee glazen frisdrank met cafeÔne. Het is eenvoudig te gebruiken, los gewoon ťťn tablet op in 250 ml water voor een vitaliteitboost: energy Ė anytime, anywhere! Levert 100% van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid vitaminen B en vitamine C. Biedt een directe kick en geeft een vitaliteitboost als u dit nodig heeft. Iedereen kan baat hebben bij het gebruik van Liftoff. Zonder toegevoegde suiker en caloriearm ! Handig, pakjes zijn van zakformaat dus eenvoudig mee te nemen.

NiteWorks
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
NiteWorks is ontdekt door en ontwikkeld in samenwerking met Dr. Louis Ignarro, Nobellaureaat 1998 op het gebied van Physiologie of Medicijnen, "Stikstofoxide als signaalmolecule in het bloedstelsel". Hij ontdekte een essentiŽle stof voor uw lichaam en hartgezondheid; stikstofoxide (Nitric Oxide / NO). Hij schreef tevens een boek over zijn ontdekking en manieren om hartgezonder te leven: NO More HeartDisease. Een gezond hart is onmisbaar om een lang en actief leven te leiden. Herbalife levert supplementen die ontwikkeld zijn om de hart- en vaatfunctie te helpen te versterken. En Niteworks is hier ťťn van.

Tang Kuei
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Herbalife heeft deze speciale formule gecreŽerd als ondersteuning bij grote lichamelijke inspanningen en voor alle vrouwen. Tang Kuei bevat twee zeer nuttige ingrediŽnten: Engelwortel (Tang Kuei) en Kamille, waarmee de lichamelijke systemen hun evenwicht kunnen hervinden. Vrouwen van vruchtbare leeftijd ondergaan elke maand hormonale veranderingen die tot een serie ongemakken kunnen leiden. Tang Kuei helpt dankzij de milde, op planten gebaseerde eigenschappen het lichaam om het natuurlijk evenwicht terug te vinden. Het maakt deel uit het dagelijks voedingsprogramma van duizenden Chinese vrouwen en dat sinds eeuwen: Waarom zou u er daarom niet zelf gebruik van maken! Uw spieren zullen sneller herstellen na het stevig sporten en minder verkrampen. Door de verschillende bestanddelen van dit voedingssupplement, is het ook ideaal aangewezen voor sporters! Tang Kuei is een zeer goed werkende spiertonic en ontspant de spieren, voorkomt spierkrampen en is hierdoor ook goed voor stresspijnen en allerlei spierpijnen.

Prelox Blue
Online Bestellen (Prijs op aanvraag)
Prelox Blue is speciaal samengesteld ter bevordering van de mannelijke vitaliteit en is een sterke, ondersteunende antioxidant.
Prelox Blue is een speciaal samengesteld voedingssupplement dat een mix van aminozuren en antioxidanten van planten en andere bronnen bevat. Deze voedingsstoffen samen ondersteunen vele belangrijke fysiologische lichaamsfuncties. Antioxidanten beschermen de celmembranen tegen de negatieve effecten van vrije radicalen. Deze vrije radicalen worden in grote mate geproduceerd tijdens lichamelijke inspanning en in stressvolle perioden. Prelox Blue is een voedingssupplement dat is samengesteld om de mannelijke vitaliteit, het uithoudingsvermogen en de prestatie te verbeteren.
Veel mannen voelen zich uitgeput aan het einde van de werkdag door de combinatie van werkdruk, familie en sociale verplichtingen. Ook het verouderingsproces pleegt aanslag op de vitaliteit. Voedingsexperts raden aan dagelijks een antioxidant supplement te nemen om de essentiŽle voedingsstoffen die verbruikt worden bij een veeleisende levensstijl aan te vullen.
 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
ĎAlle verwijzingen naar gewichtscontrole hebben betrekking op het gewichtsmanagementprogramma van Herbalife waaronder onder andere, evenwichtige voeding, regelmatige lichaamsbeweging, voldoende water drinken, voedingssupplementen indien nodig en voldoende rust, individuele resultaten kunnen variŽren.í
 
 

2007 - 2011 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer