Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 
Houd je hart gezond!!
 
Of u nu 20, 40 of 60 bent, nu is de tijd om goed voor uw hart- en bloedvaten te gaan zorgen. Onze HartPlus programma’s bevatten producten welke door Nobel-prijs winnaar Dr. Louis Ignarro onderschreven worden. Ze geven u op een eenvoudige manier de ondersteuning voor een gezond hart, een schoon bloedvatenstelsel en goede cholesterolwaarden en bloeddruk.

De Formule 1 maaltijdvervangers bevatten 9 gram sojaproteďnen. Het is wetenschappelijk aangetoond dat tenminste 25 gram soja-eiwit per dag als onderdeel van een dieet arm aan verzadigde vetten, kan helpen bij een verlaging van het cholesterolgehalte. Sojaproteďne-inname kan verder verhoogd worden met o.a. proteďne poeder, sojamelkproducten, sojabonen & soja tofu.Hogere inname van niet oplosbare vezels kunnen cholesteroldaling stimuleren. Deze vindt u o.a in onze Vezel- en Kruidentabletten.

Het effect van visolie op hart- en vaatziekten wordt al meer dan dertig jaar bestudeerd. Er kan ondertussen dan ook zonder twijfel worden beweerd dat omega-3 vetzuren uit visolie een zeer positieve invloed hebben op het voorkomen van hart- en vaatziekten. Er is aangetoond dat 1 gram visolie per dag de totale sterfte alsook de sterfte als gevolg van hart- en vaatziekten significant doet dalen. Visolie helpt bij het voorkomen van een hartinfarct en plotselinge hartstilstand.

Andere mechanismen zijn een verhoging van het goede HDL2-cholesterolgehalte, een lichte bloedverdunnende- en een ontstekingsremmende werking. Deze ontstekingsremmende werking voorkomt dat LDL-cholesterol zich afzet tegen de bloedvatwand en zo afsluiting van een bloedvat veroorzaakt.

Herbalifeline visoliecapsules bevatten olie van diepzeevis, de zuiverste vorm die er bestaat. In combinatie met een unieke kruidenmelange, welke tevens nasmaakproblemen voorkomt, ondersteunen zij door de hoge concentratie van Omega-3 vetzuren een gezond hart- en bloedvatenstelsel.

Het revolutionaire product Niteworks is ontwikkeld in samenwerking met Nobelprijswinnaar Dr. Louis Ignarro . Samen met een aantal collega’s ontdekte hij het enorme belang van de stof stikstofoxide voor o.a. de hart- & vaatwerking, bloeddruk & cholesterol. Hij ontwikkelde een voedingssupplement die op een natuurlijke manier deze stikstofoxide verhoogd. Een enorm waardevol product!

 
Hart Plus
Een basisprogramma voor mensen die preventief goed voor hun hart- & bloedvaten willen zorgen. Past uitstekend in een cholestorolverlagend dieet
Voldoende voor 1 maand product gebruik.

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Herbalifeline
 
Hart Plus Extra
Een topprogramma voor mensen die preventief goed voor hun hart- & bloedvaten willen zorgen of reeds problemen op dit gebied kennen. Past uitstekend in een cholestorolverlagend dieet.
Voldoende voor 1 maand product gebruik.

1x F1 Voedingsshake
1x F2 Multivitamine-complex
1x Vezel-&Kruiden
1x Herbalifeline
2x Niteworks
 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
 
 

2007 - 2011 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer