Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Specifieke voeding
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 Voedingscoach worden?
 

Sportvoeding

27 juni 2011 Ajax en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben maandag een Suppliersovereenkomst gesloten. Daarmee treedt Ajax in de voetsporen van FC Barcelona. De winnaar van de Champions League heeft ook een samenwerking met Herbalife. Daarnaast is Lionel Messi een belangrijke uitdrager van de positieve effecten die de sportvoeding op zijn presteren heeft. Senior Director Stephen van der Ven legt uit waarom Herbalife voor Ajax heeft gekozen.

Klik hier

Het is een bewuste keuze van Herbalife om een driejarige samenwerking met Ajax aan te gaan. De sportvoedingsspecialist doet al 31 jaar aan netwerkmarketing. In plaats van het inzetten van massamedia kiest Herbalife voor samenwerkingen met sterke merken, waardoor ze hun filosofie optimaal kunnen uitdragen. ,,Wij werken graag samen met andere A-merken en partners en zijn dan ook trots op dit nationale suppliership van Ajax”, zegt Van der Ven.

Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. ,,Noemenswaardig is ook dat we al onze producten altijd uitgebreid op doping laten testen bij het dopinginstituut in Keulen. Daardoor hebben sporters de garantie dat het allemaal veilig is.” Het verklaart waarom FC Barcelona veel vertrouwen in de producten van Herbalife heeft. ,,Dat een wereldspeler als Messi in het bijzonder dat ook uitdraagt, is natuurlijk het summum. We hopen dan ook dat spelers van Ajax ons merk op die manier gaan uitdragen.”

Ajax en Herbalife zijn een samenwerking voor drie jaar aangegaan.


Herbalife is in aanloop naar het Suppliership van Ajax gedegen te werk gegaan. De sportvoedingsspecialist heeft de afgelopen twee seizoen Excelsior ondersteund. ,,We zijn in Nederland bewust eerst een samenwerking met een kleine, ambitieuze club aangegaan. Op die manier zijn we uiteindelijk bij Ajax terechtgekomen. Ook bij Excelsior waren de spelers erg enthousiast over de positieve werking van Herbalife.”

Van der Ven had maandag kort na de ondertekening ook nog een (wereld)primeur. De Senior Director van Herbalife kreeg het nieuwe Ajax-shirt - met drie sterren - uit handen van Ajax’ commercieel directeur Henri van der Aat. Een noviteit, want pas vanaf dinsdag is het nieuwe shirt officieel verkrijgbaar. ,,Dit shirt krijgt een ereplaats in de ontvangstruimte van een van onze distributeurs. Wereldwijd heeft Herbalife een netwerk van 2,2 miljoen distributeurs in 78 landen."

Bron www.ajax.nl

 
Herbalife officiŽle supplier Vitesse en Ado Den Haag
 

Herbalife heeft weer twee klinkende namen erbij voor wat betreft het sponsoren van spelers/topsporters met haar geweldige producten.

Vitesse en ADO Den Haag zullen vanaf september 2011 niet alleen Herbalife voeding gebruiken, maar ook zal Herbalife door hen bij allerlei gelegenheden naar voren worden gebracht. Eerder heeft Herbalife een sponsorovereenkomst gesloten met SBV Excelsior en heeft Herbalife met Ajax een supplierovereenkomst gesloten.

Voetbalclub Vitesse en sportvoedingspecialist Herbalife hebben een supplierovereenkomst voor drie seizoenen gesloten. Herbalife, wereldwijd bekend van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van Vitesse bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Dit om de sportprestaties verder te optimaliseren. De samenwerking past uitstekend bij de ambities van Vitesse. Vandaag vond de officiŽle ondertekening van het contract plaats in GelreDome, de thuisbasis van Vitesse.

Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, is verheugd met de samenwerking: “In het eerste gesprek met de directie van Vitesse zijn wij onder de indruk geraakt van de ambities van Vitesse. Ook Herbalife is een ambitieus bedrijf, dus de klik was er direct. Wij willen Vitesse graag ondersteunen hun ambities waar te maken door onze Herbalife voeding, coaching en verzorging beschikbaar te stellen en op die manier de Vitesse spelers maximaal te ondersteunen in hun topprestaties.”

Volgens Paul van der Kraan, algemeen directeur Vitesse, is Herbalife een geweldige partner om de sportieve doelstellingen van de club kracht bij te zetten: “Herbalife is een prachtig merk met een internationale uitstraling en een belangrijke positie binnen de sport- en voetbalwereld. In samenspraak met onze technische en medische staf hebben zijn de producten van Herbalife getest en op basis daarvan geven we ze een belangrijke plek in de voedingsschema’s van onze selectie. Met deze driejarige samenwerking spreekt Herbalife haar vertrouwen uit in Vitesse.”

Gepersonaliseerd voedingsplan Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van Vitesse een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt eraan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Over Herbalife Herbalife is een van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

Bron: www.vitesse.nl

 
Herbalife officiŽle supplier van HV KRAS/Volendam.
 
Datum: 02-09-2011 Herbalife nu ook officiŽle supplier van HV KRAS/Volendam. Sportvoedingsspecialist staat handbalvereniging bij met voedingsadvies en -coaching.

Handbalvereniging Kras / Volendam en sportvoedingsspecialist Herbalife hebben een suppliersovereenkomst voor ťťn seizoen gesloten. Herbalife, wereldwijd bekend van haar producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport, fitness en verzorging, gaat de spelers van HV Kras / Volendam bijstaan met voedingsadvies en Herbalife sportvoedingsproducten. Doelstelling is het verder optimaliseren van de sportprestaties van het team. Handbalvereniging Kras / Volendam is de laatste jaren heer en meester in de vaderlandse competitie. Dit gegeven past uitstekend bij de ambitieuze doelstellingen van Herbalife. Zo heeft Herbalife ook binnen de voetbalwereld supplierovereenkomsten met absolute topteams, zoals Landskampioen AFC Ajax en Champions League winnaar FC Barcelona.

Gepersonaliseerd voedingsplan Elke sporter is anders en iedereen heeft een ander focuspunt. Herbalife stelt daarom voor alle spelers van HV Kras / Volendam een voedingsprogramma samen dat aansluit op de individuele behoefte en wensen, zodat iedereen de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt. Hieraan gaat een uitgebreide analyse van het huidige voedings- en bewegingspatroon van de spelers vooraf. Het voedingsprogramma draagt er aan bij dat de spelers geconcentreerd aan de training en wedstrijd beginnen, sneller herstellen en het langer conditioneel volhouden.

Stephen van der Ven, Senior Director Herbalife, is blij met de samenwerking: HV Kras / Volendam speelt al jaren op topniveau en is de laatste jaren al met regelmaat Nederlands kampioen geworden. Het laatste jaar hebben enkele spelers al gebruik gemaakt van Herbalife producten, ondersteund door voedingscoach Cor Snijders. Dat was dermate succesvol, dat we gezamenlijk besloten hebben om vanaf dit aankomend seizoen HV Kras / Volendam officieel te sponsoren. De spelers kunnen zo maximaal ondersteund worden in hun topprestaties.”

Piet Kes, voozitter van HV Kras / Volendam, is zeer tevreden met de sponsoring van Herbalife, het betekent weer een stap naar een betere en bredere ondersteuning van onze herenselectie en club.”

De sportvoeding is ook voor amateursporters beschikbaar. Over Herbalife Herbalife is ťťn van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan twee miljoen onafhankelijke distributeurs wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.

Bron: www.handbalvolendam.nl

 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
 
 

2007 - 2012 Copyright Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer