Home
 Uw voedingscoach
 Werkwijze
 Contact
 
 Herbalife bestellen
 Prijsinformatie
 Productenlijst
 Pakketten
 
 Proefpakket
 Gezond Ontbijt
 Afslanken
 Aankomen
 Sportvoeding
 Herbalife24 Sport
 Sport Nieuws
 
 Uiterlijke verzorging
 
 Generation H
 Actief lid worden
 
 
 

Uw voedingscoach

Mijn naam is Angelina Tak-Jochems
Ik gebruik de producten van Herbalife sinds mei 2006.
Ik kwam ermee in aanraking via een advertentie in de krant, waarin mensen werden gevraagd om “welzijnscoach” te worden; je moest geïnteresseerd zijn in voeding en gezondheid.
Nou ik denk dat gezondheid voor iedereen wel belangrijk is en voeding; dat is mijn dagelijkse werk, ik werk namelijk als cateringmanager in een bedrijfsrestaurant.

Ik werd gebeld nadat ik mijn gegevens had ingevuld op internet door Erica Dingemanse, zij gaf aan dat het over Herbalife ging nadat ze me had gevraagd wat ik al zoal aan mijn gezondheid deed.
Nou, toen kwam mijn verhaal - ik vertelde wat ik namelijk goed deed; ik sportte 3 tot 4 keer per week, ik dronk water, ik at gezond, maar omdat ik veilig aan de andere kant van de telefoon zat kon zij lekker niet zien dat ik megaovergewicht had.
Ik gaf aan dat Herbalife niets voor mij zou zijn want juist door diverse keren op dieet te gaan was ik zo zwaar geworden.
Toen vertelde Erica mij dat zij het al 8 jaar at en zij het nooit als dieet had gebruikt, ze vertelde haar verhaal over hevige pijnen in haar benen in het verleden en dat ze in het verleden te kampen had gehad met hevig haaruitval, dit greep mij zo aan om toch op internet te gaan kijken wat Herbalife dan precies was………

Toen las ik dat je er fitter van kon worden en je kon er mee aankomen/afvallen/huidverzorging/sportvoeding/etc. kortom – ik was om, ik heb Erica gebeld en meteen een afspraak gemaakt wat resulteerde in 3 kledingmaten slanker en ik kreeg er elke dag 2 tot 3 uur meer energie bij.

  

 
Ook voor het sporten gebruik ik Herbalife, waardoor ik veel meer kan tijdens de spinninglessen dan voorheen met een uitstekend herstel nadien; ik heb zelfs al diverse spinningmarathons uitgefietst van 5 uur en na die 5 uur ben ik nog vol van energie en heb ik niet te kampen met spierpijn en/of andere klachten.
Spierpijn na fitness heb ik zelden of nooit en ondertussen ben ik zelfs gaan hardlopen (wat ik voorheen nooit voor mogelijk hield)
 

Verder zijn de bijkomende voordelen van Herbalife; ik heb meer eigenwaarde en zelfvertrouwen gekregen en ik ben steeds beter in mijn vel gaan zitten en ik ben van mezelf gaan houden; wat toch wel érg belangrijk is om te leren goed voor jezelf te zorgen.

Voor mij staat nu dus vast dat Herbalife veel meer is dat een dieet!
Het is een geweldig product wat voor veel mensen hun leven kan verbeteren; ik ben daarvan immers het levende bewijs!

Herbalife is voeding voor een beter leven!
Ondertussen ben ik zelf gestart met als bedrijfsnaam FEEL GOOD 24/7!, want ik weet dat met Herbalife je jezelf 24 uur per dag 7 dagen per week goed kunt gaan voelen.

 

Rest mij alleen nog te zeggen; bedankt Erica dat je een advertentie hebt gezet in de krant en mijn coach bent, ook bedank ik mezelf dat ik toch ben gestart en ondertussen ook weer andere mensen help om een gezonder leven te krijgen en boven alles;
Bedankt Herbalife voor deze geweldige producten en de kans om er mee te mogen werken!!!!

Ik zou zeggen; doe uzelf een cadeau en ga deze geweldige producten ook ervaren en mocht u willen weten hoe u er ook mee kunt werken kijk dan op mijn website onder het kopje “voedingscoach worden?”.
 
FEEL GOOD 24/7!, uw voedingscoach
Een voedingscoach is iemand die weet wat het menselijk lichaam nodig heeft aan voedingsstoffen om optimaal te kunnen functioneren. Zowel voor voedingsstoffen die u met uw voedsel inneemt als ook die voedingsstoffen die u opbrengt via verzorgingsmiddelen voor de huid. Het optimaal functioneren van het lichaam is noodzakelijk om de door u gewenste resultaten ook daadwerkelijk te bereiken. Belangrijk is dat dit resultaat niet alleen op korte termijn maar juist op de lange termijn blijvend effect heeft.

In de praktijk blijkt dat veel mensen vaak hun doel niet bereiken of alleen voor een korte periode. Een voedingscoach kan het steuntje in de rug zijn dat u nodig heeft om u pogingen uw doel te bereiken nu wel te bereiken en nog belangrijker, ook vast te houden of te verbeteren.
 
Of u nu op zoek bent naar een gezond ontbijt, wilt afslanken of aankomen, zich fitter wilt voelen, sportprestaties wilt verbeteren of uw uiterlijk verzorgen, voeding is de basis om dit te realiseren.

Wat is voeding? Voeding is de verzamelnaam voor alles wat een organisme (dus ook de mens) tot zich neemt om het eigen metabolisme gaande te houden. Voeding is dus alles wat we met dat doel opeten, wat voedzaam is en gebruikt kan worden als bron van energie, herstel en groei van het lichaam. Voeding is dus niet hetzelfde als voedsel
 
Bel voor een geheel vrijblijvend advies uw persoonlijke voedingscoach:

FEEL GOOD 24/7! 0165-320391 / 06-13652644 Angelina Tak-Jochems

 

Of stuur een email naar info@feelgoodvoeding.nl  | Onafhankelijke Herbalife distributeur te Oudenbosch (NB)

 
 
 

2007 - 2012 © Feel Good 24/7! Alle rechten voorbehouden | Privacy | Disclaimer